Voor maneges

De data voor de Open Manegedagen van 2022 is bekend! Tijdens de Nationale Sportweek van vrijdag 16 september t/m zondag 25 september 2022 worden Open Manegedagen weer georganiseerd door FNRS en KNHS, Partners in Paardrijden. Op zaterdag 17, zondag 18, woensdag 21, zaterdag 24 en zondag 25 september kunnen FNRS-bedrijven en KNHS-verenigingen met eigen accommodatie hun locatie weer openstellen voor het publiek om bekendheid in de buurt te vergroten en meer mensen kennis te laten maken met de paarden(sport). FNRS en KNHS ondersteunen de organisaties met een frisse en stoere campagne met veel (nieuwe) materialen om deze open dagen te promoten.

Kosteloze ondersteuning met het promotiepakket Open Manegedagen

Deelnemende bedrijven bepalen zelf het programma van hun open dag, maar het Open Manegedagenpakket ondersteunt in het organiseren van deze dag. Zo bevat het pakket onder andere een uitgebreid draaiboek voor de organisatie, aankondigingsposters, informatieve posters over paardenwelzijn, een daarbij behorende quiz, knutselmateriaal, versiering, foto-items voor een winactie en andere inspiratie voor een geslaagde open dag. Met de materialen in het pakket kunnen bezoekers op een leuke manier kennis maken met het bedrijf of vereniging en worden ze geïnformeerd en geïnspireerd over onze mooie paardensport. Deelnemende bedrijven en verenigingen ontvangen het pakket kosteloos! 

Aan de inhoud van het promotiepakket voor 2022 wordt nog hard gewerkt. De inhoud wordt aangepast naar de wens van bedrijven die eerder al deelnamen. Nieuw in 2022: je kan straks zelf de precieze inhoud van jouw pakket samenstellen! Na de sluitingsdatum voor het aanmelden ontvang je een lijst waaruit je zelf kan kiezen welk (promotie)materiaal en spelletjes je op jouw Open Manegedag wil gebruiken. 

RC Balemans: “De Open Manegedagen hebben ons meer bekendheid gegeven”

Carola Balemans van Ruitersportcentrum Balemans nam met haar manegebedrijf in 2018 en 2019 deel aan de Open Manegedagen: “Wij vinden het heel erg leuk om mee te doen. We waren het eerste jaar net gestart en het heeft ons wel wat meer bekendheid gegeven. Mensen weten ons nu beter te vinden. Het pakket is super leuk, heel interactief. We kleden het zelf nog wat aan en doen de spelletjes in een partytent. In de binnenrijbaan doen we ponyrijden en rondleidingen, zoals het vanuit de Open Manegedagen wordt aangegeven in het draaiboek. We houden ons altijd wel goed aan het draaiboek van de Open Manegedagen. We willen tijdens de open dag mensen informeren over de paardensport.” 

RC Zeewolde: “Automatisch meer bekendheid door ondersteuning”
Iris Mensink van Ruitersportcentrum Zeewolde heeft met haar manegebedrijf ook in 2018 en 2019 deelgenomen aan de Open Manegedagen: “Afgelopen jaar hebben wij meegedaan met de Open Manegedagen en het was een feestelijke dag. Het pakket vereenvoudigt de organisatie. Door middel van het promotiemateriaal en de acties die er landelijk aan gekoppeld worden heb je automatisch meer bekendheid. Het was dan ook een drukke dag. De aankleding uit het pakket geeft de open dag de extra sfeer die je op je terrein wilt hebben tijdens zo’n gezellige dag.”

Aanmelden Open Manegedagen 2022

Wil je met jouw bedrijf dit jaar deelnemen aan de Open Manegedagen? Meld je dan vóór 20 juni 2022 aan via onderstaande knop. Geef aan op welke datum je een open dag wil organiseren. Na inschrijving ontvang je een mail met een link om je eigen promotiepakket samen te stellen.