Voor maneges

De Open Manegedagen 2020 kunnen dit jaar doorgaan! Na een aantal hectische maanden door het coronavirus kunnen we in de (paarden)sport gelukkig weer veel doen. Dit betekent dat tijdens de Nationale Sportweek van donderdag 18 september t/m zondag 27 september 2020 de FNRS en de KNHS de Open Manegedagen weer organiseren. FNRS-bedrijven en KNHS-verenigingen met eigen accommodatie kunnen zich in deze periode openstellen voor het publiek om bekendheid in de buurt te vergroten en meer mensen kennis te laten maken met de paarden(sport). FNRS en KNHS ondersteunen de organisaties met een frisse en stoere campagne met veel (nieuwe) materialen om deze open dagen te promoten.

Kosteloze ondersteuning met het promotiepakket Open Manegedagen

Deelnemende bedrijven bepalen zelf het programma van hun open dag, maar het Open Manegedagenpakket ondersteunt hun in het organiseren van deze dag. In dit pakket zitten onder andere aankondigingsposters, informatieve posters over het leven van een paard, een daarbij behorende quiz, knutselmateriaal, versiering, foto-items voor een winactie en andere inspiratie voor een geslaagde open dag. Met de materialen in het pakket kunnen zij het brede publiek informeren over onze mooie paardensport, maar ook spelenderwijs kennis laten maken met hun bedrijf of vereniging. Deelnemende bedrijven en verenigingen ontvangen het pakket kosteloos!

“De Open Manegedagen hebben ons meer bekendheid gegeven”

Carola Balemans van Ruitersportcentrum Balemans nam met haar manegebedrijf in 2018 en 2019 deel aan de Open Manegedagen:

“Wij vinden het heel erg leuk om mee te doen. We waren het eerste jaar net gestart en het heeft ons wel wat meer bekendheid gegeven. Mensen weten ons nu beter te vinden. Het pakket is super leuk, heel interactief. We kleden het zelf nog wat aan en doen de spelletjes in een partytent. In de binnenrijbaan doen we ponyrijden en rondleidingen, zoals het vanuit de Open Manegedagen wordt aangegeven in het draaiboek. We houden ons altijd wel goed aan het draaiboek van de Open Manegedagen. We willen tijdens de open dag mensen informeren over de paardensport.”

Heeft u nog vragen over het deelnemen aan de Open Manegedagen? Neem dan contact op met de FNRS Ondernemersdesk via 088-0224300 of ondernemersdesk@fnrs.nl